Äänimaljahoito & Sointukylpy

Tiibetiläinen Äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaana oleville, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

 Äänimalja on muodoltaan kuin äidin kohtu. Sen tuottamat ylä-äänet ovat samankaltaisia värähtelyjä, mitä saimme kuulla ja tuntea sikiönä lapsiveden kautta. Äänimaljan värähtely herättää alitajunnassamme muiston sikiökauden täydellisestä perusturvallisuuden ajasta. Perusturvallisuus herättää luottamuksen, joka saa aikaan antautumisen ja rentoutumisen.

Äänet vaikuttavat ihmiseen suoraan limbisen järjestelmän kautta. Musiikin on todettu vaikuttavan keskushermoston prosessointiin, autonomiseen hermostoon, hengitykseen, pulssiin ja lihasjännitykseen. Äänimaljojen värähtely keholla vaikuttaa mm. oksitosiinin, noradrenaliinin, dopamiinin, endorfiinin ja serotoniinin erittymiseen.

Hoidossa kehon päälle asettuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussasi. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 %. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.
Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat myös verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen.

Hoito tasapainoittaa myös kehon energiajärjestelmää ja chakroja.

Käytän äänimaljahoidossa käsin taottuja kulhoja, heleä-äänistä Tingshaa ja muita hoitavia soittimia.

Hoito kestää n.60minuuttia. Makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen uniikkia ääntä ja värähtelyä.

Hoidon loputtua keskustelu Yrttiteen äärellä idyllisessä ja lämpöisessä tunnelmassa kera aromaattisten öljyjen.

Hoitoon voi yhdistää puhdistavan Detox Spa- jalkakylvyn, Itämaisen kasvo- ja päähieronnan, Aromaterapia Hoidon tai Yrttijalkakylvyn. Käytän hoidoissani myös kiviä ja kristalleja halutessasi.

Hoito 60min/ 60€ sis.alv.n

Otan vastaan Siilinjärvellä Pienesssä Pilatespaikassa Harjamäessä luonnonhelmassa. Tervetuloa Suurella Sydämellä – Johanna Kristiina

 

Sointukylvyt

Syvärentouttava Sointukylpy on matka kehon, mielen ja sielun harmoniaan. Makoilet mukavasti patjalla ja annat Tiibetiläisten käsintaottujen äänimaljojen, gongin ja symbaalien  saatella sinut lempeään kokonaisvaltaiseen rentoutukseen. Jokainen kerta on oma kokonaisuutensa ja minulla on käytössäni myös alkuperäiskansojen muinaisia soittimia.

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Sointukylvyssä voit antaa harmonisten äänten lempeän värähtelyn johdattaa sinut rentoutumiseen, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Se mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvän rentoutumisen ja stressistä vapautumisen.

Sointukylpy on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Olemme hetkessä juuri sellaisina kuin olemme, arvokkaina kaikkinensa.

Sointukylvyssä ryhmä makaa mukavasti viltin alla jumppapatjoilla. Jokaisella on omalla alustallaan turvapaikka, oma tila.

Sointukylvyt sopivat kaikenlaisille ryhmille (max 20 henkeä) – perheille, ystäväporukoille, harrastusryhmille, matkailijoille sekä erityisen hyvin myös yritysten tai työyhteisöjen työhyvinvointia edistävään toimintaan.

Kesto 60 min. (sis. alkujohdanto, 45min. harmonista äänimaljojen ja gongin soittoa, loppuyhteenveto)

 Sointukylvyssä pääset nauttimaan harmonisista ja syvärentouttavista värähtelyistä ja äänistä ryhmässä - tai vaikka yksinkin, niin halutessasi. Äänimaljoja, gongia ja symbaaleja soitetaan silloin tilassa, ei ollenkaan kehon päällä. 

Sointukylpyjä voidaan toteuttaa kotona, työpaikalla, kouluissa, päiväkodeissa, hoitolaitoksissa, sairaalassa,erityisryhmien kuntoutuksessa, matkailukeskuksissa, vapaa-ajanpalveluissa,  vaikka luonnon helmassa ja nuotiolla.

Ihanteellisinta olisi löytää mahdollisimman rento asento itselleen, jolloin on helpompi kokea syvärentoutumisen tila. Voidaan toteuttaa patjoilla, vuoteella, nojatuolissa, sohvalla, laavulla, laiturilla,vedessä, metsän mättähillä makoillen... 

Sointukylpyyn voi myös yhdistää muitakin palveluita mm. mindfulness, joogaa, metsämeditaatio,energiahoito,chakratanssi tai enkeli- ja hyvinvointi-ilta ja räätälöidä juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Tulen myös muille paikkakunnille. Kysy tarjousta! 0407061117 sateenkaarenpuu@gmail.com

Hoitolavalkoruusu@gmail.com - Johanna

 

Tulossa isompi kokonaisuus! Sound Healing Ceremony from Earth 18.3 2018 17-20.00 Siilinjärvi / Kuopio. Ilmoittautumisia otetaan vastaan!  

Sointukylpy Siilinjärvi 2.2 2018 Täynnä!

Sointukylpy Iisalmi 8.2 2018 Täynnä!