Eläinten Energiahoito ja Eläinkommunikointi

Energiahoito eläimille CoolSydän 

Energiahoidoilla pyritään tasapainottamaan chakrat eli kehon energiakeskukset sekä edesauttamaan energian virtaamista eläimen elimistössä. Hoidettavan omat energiat alkavat hakea tasapainoa ja kehon oma paranemisprosessi aktivoituu. Prosessi ulottuu kaikkialle, niin mieleen kuin kehoon. Hoito on aina erityisen lempeää ja rakkaudellista, jo pelkkä koskettaminen ja läsnäolo saa eläimen rentoutumaan. Minulla on erikoinen suhde eläimiin, vedän heitä puoleeni ja olenkin saanut auttaa heitä mitä erikoisimmassa tilanteissa. Hevoset erityisesti tulevat kanssani toimeen, jopa sellaiset herkät ja erakkomaiset luonteet.

otan aina mukaan myös rummun jos omistaja niin tahtoo.

 Energiahoito eläimille:

- Rentouttaa
- nopeuttaa aineenvaihduntaa
- vähentää turvotusta
- nopeuttaa palautumista harjoittelu- tai kilpailusuorituksesta esim. ravi- ja ratsastushevoset
- lievittää kipuja ja edistää paranemisprosesseja 
- toimii apuna sekä fyysisten että psyykkisten ongelmien hoidossa
- vähentää stressiä ja hermostuneisuutta

- auttaa eläimen masentuneisuuteen

Eläinkommunikointi :

Eläimet eivät osaa puhua, mutta ne osaavat kommunikoida. Eläinkommunikointi on eräänlainen kieli, ajatusten välillä tapahtuvaa keskustelua. Näen asioita kuvina eläimen näkökulmasta, kuulen heidän asiansa ja saan tuntemuksia. Välitän eläimesi sanomaa; ajatuksia ja tuntemuksia sinulle, toimin niin sanotusti tulkkina välillänne. Kommunikoinnin kautta eläimellä on mahdollisuus kertoa hyvinvoinnistaan, toiveista ja haluista. Näin esimerkiksi voit saada selvyyttä ja syitä joihinkin sinua askarruttaviin asioihin eläimeesi liittyen.

Kommunikointi on upea mahdollisuus lisätä yhteisymmärrystä ihmisen ja eläimen välille. Tässä on mahdollisuus lähentää välejänne vielä entisestään. Kommunikointi tapahtuu aina eläimen ehdoilla. Eläimet usein ilahtuvat tullessaan kuulluiksi ja saadessaan viestinsä toimitetuksi.

Välitän viestiä myös edesmenneiltä eläimiltä.

Nämä kaikki voidaan tehdä myös etänä eli kaukohoitona. 

Lähihoito : 50€ / 1krt ( taajama alueen ulkopuolella sovitaan erikseen km korvaus.) 

                120€ / 3 krt 

kaukohoito : 25€ / 20min

Rakkaudella Johanna <3