Tervetuloa minun sivuilleni!

Olen Johanna Kristiina 36 vuotias Life and Health Coach, Hypnoosivalmentaja, uuden ajan Näkijä, Energiahoitaja, Kirjailija, Kouluttaja, Henkinen neuvoja, chakratanssiohjaaja ja Uuden ajan valotyöntekijä  ja 2 tähtilapsen Äiti. 

Omat opintoni vuodesta 2011 alkaen ovat mm.

-  3Dream™- ja Life Coach/ Hypnoosirentoutusohjaaja koulutus

- Enkeli,-ja yksisarviskurssi

- Uuden ajan energiahoitajan koulutus 6. ulottuvuuden violettivalokoulutus 12 chakrakoulutus

- Selvänäkökurssi

- Deekshan välittäjä -kurssi

- Tarot-kurssi

- Itämainen kasvo- ja päähierontakurssi

- Jumalatarkoulutus

- Yrttinyytti-hierontakurssi

- Kuumakivi-hierontakurssi

Valmistun myös huhtikuu-toukokuussa Chakratanssiohjaajaksi ja Äänimaljahoitajaksi. Kesäkuussa aloitan myös Joogaohjaajan opiskelut. Koen että kaikki nämä luovat asiat tukevat minua ja antavat uusia työvälineitä meidän kaikkien hyväksi ja kasvuun polullamme.

Ravinnosta ja sen merkityksestä kehoomme ja mieleemme olen opiskellut itsenäisesti perustuen omiin kokemuksiin miten ravinnon avulla voimme parantua ja eheytyä ja itseasiassa se on tärkeimpiä asioita parantumisen kannalta. Olen mukana Synergy yhtiössä missä tarjoamme laadukkaita ravintolisiä ja hyvinvointiohjelmia.

Tällä hetkellä kirjoitankin kirjaa ELÄMÄN ELIXIIRIÄ - Kristallisoi kehosi ja mielesi sateenkaaren väreihin . Kirja valmistuu loppukesästä 2017. Lisää kirjasta voit lukea sivultani. Henkioppaat ja Enkelit sanoivatkin minua terveysmeedioksi :)

 

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja auttaminen ovat olleet aina lähellä sydäntäni, olen saanut toteuttaa elämäntehtävääni ihmeiden saattamana vuodesta 2011 ja teen tätä suurella rakkaudella. 

Olen ollut lapsesta asti herkkä Näkijä ja kokija, olen aina tiennyt että emme ole yksin täällä ja henkimaailma on meitä auttamassa kun vain uskallamme pyytää apua heiltä.  Olen ollut aina sellainen luonnonlapsi ja viihtynyt metsissä ja luonnossa. Olen kokenut erittäin voimakkaita kohtaamisia henkimaailman kanssa ja me työskentelemmekin enkeleiden ja muiden valonauttajien kanssa päivittäin yhdessä, he opastavat minua aina joka asiassa ja heidän avullaan olen elämässä saavutaanut paljonkin.

Meillä kaikilla on mahdollisuus työskennellä heidän kanssaan jos vain haluamme ja osaamme pyytää apua. Mutta tärkeintä kaikessa on että kuuntelemme omaa sydämen ääntä ja sen sisäistä viisauttamme.

Koen että nämä lahjat, kyvyt ja tieto mitä kanavoin kirkkaimmista ja puhtaimmista valonlähteistä ovat tuotu tarkoituksella minulle jotta voin auttaa sinua ja koko maaplaneetta eheytymään,parantumaan ja elämään iloisempaa unelmien siivittämää elämää. Unelmatyöskentely ja manifestiointi ovatkin lähellä sydäntäni. 

  Suuret haasteet ja vastoinkäymiset elämässäni ohjasivat minut oikealla polulle, olen kiitollinen elämälle ja kokemuksieni kautta voin auttaa sinuakin paremmin. Ei ole mitään mistä emme selviä, sinäkin voit voittaa ja selviytyä.

Asun Siilinjärvellä omakotitalossa ja perheeseeni kuuluvat rakas avopuoliso, 1,5v ja 12-vuotiaat pojat ja Dana-koira. Harrastuksiini kuuluvat hyötyliikunta, tanssi, jooga, ruuanlaitto, lukeminen, lenkkeilyt, unelmointi, maalaus, sisustus ja erilaiset askartelut/taiteet. 

Teen yhteistyötä monen eri hyvinvointiala-yrittäjän kanssa, verkostoni on siis suuri. Haluan myös aina oppia uutta ja siksi koulutankin itseäni säännöllisesti ja pidän huolta omasta hyvinvoinnistani.

Valoisin terkuin ja Suurella Sydämellä, ilolla, kuuntelemalla ja olemalla läsnä sinua kunnioittaen.

 

Johanna Kristiina Penttinen 

Yhteystiedot
Johanna Penttinen
Siilinjärvi
Puh. 040 - 706 11 17