♥ Kodin / Työtilan Energiapuhdistus

Mitä jos kotisi/toimitilasi tuntuu vielä siivouksen jälkeen likaiselta tai jossain tietyssä kohdassa kotia on väsyttävät tai raskaat oltavat? 

Jokainen tila värähtelee tiettyä energiaa, niin koti kuin yritys, työpaikka, kesämökki tms. Tilaan on kuitenkin saattanut tulla tai jäädä raskasta energiaa esimerkiksi edellisiltä asukkailta tai vaikka elämäntilanteesta johtuen. Usein tälläisessä tilassa työskentelevät tai asuvat ihmiset tuntevat olonsa helposti ahdistuneeksi tai esimerkiksi nukkuvat huonosti.

Teen energiapuhdistuksia käyttäen apuna fengshuita. Tulen paikan päälle kotiisi/toimitilaasi ja tuon tarvittavat työvälineet mukanani. Voit olla itse paikalla ja osallistua energiapuhdistukseen tai sitten jättää minut tekemään töitä ja palata harmoniseen ja levolliseen kotiin.

Korkeaenergisessa tilassa olevat ihmiset ja lemmikit voivat hyvin ja harmonisesti.

Energioiden puhdistaminen onkin ajankohtaista esimerkiksi:

  • Uuteen kotiin tai toimitilaan muuttaessa
  • Elämässäsi on muutos meneillään tai haluat siihen muutosta
  • Jos läheisesi on menehtynyt
  • Lasten muuttaessa kotoa
  • Sairaudesta/masennuksesta toipuessa
  • Tai muuten vain asiaa sen kummemmin erittelemättä, jos tunnet että kotinne tai toimitilanne kaipaa puhdistavaa energiaa.

Energiapuhdistus tehdään aina tapauskohtaisesti.

Tilaa voidaan puhdistaa ja tasapainottaa energialla, äänellä, savulla jne. Jokainen tila ja siihen tarvittava tapa vaihtelee.

Energiapuhdistuksen kesto vaihtelee tilan mukaan, ollen yleensä 1-1,5 h.

 

Suuremmissa kokonaisuuksissa teen aika- ja hinta-arvion käytyäni paikan päällä.

Yhteystiedot
Johanna Penttinen
Siilinjärvi
Puh. 040 - 706 11 17