♥ Selvänäkötulkinnat ja viestit henkimaailmasta myös puhelintulkinnat!

Jokainen meistä toivoo ja tarvitsee joskus apua,ohjausta ja vahvistusta elämämme erilaisiin tilanteisiin.

Tuntuuko sinusta että ole uupunut, ahdistunut, yksin tai elämänilo on kadonnut tai tarvitset uutta suuntaa ja vahvistusta elämällesi tai uutta näkökulmaa asioiden ratkomiseen?

Ihmissuhteet, työ, terveys, talous ja rakkaus ne ovat meille jokaiselle tärkeitä asioita. Kohtaamme elämässämme niihin littyviä haasteita ja valintoja, joihin on hyvä saada apua ja vahvistusta. Olen intuitiivinen Näkijä. Varaa aikasi henkilökohtaiseen opastukseen, kanavoin sinulle viestejä, ohjeita ja energiaa elämäsi asioihin (esim. työ/tehtävä, henkinen kasvu, rakkauselämä, terveys). Voit varata ajan joko hoitolaani Siilinjärvelle kasvotusten tai puhelimitse. 

 

Hinta:

40€ / 30min.

50€ / 45min.

♥ Kirjallinen tulkinta / Enkeliviestit / Meediointi

Toimin yhteistyössä enkeleiden ja henkioppaiden kanssa.

Kanavoinnissa saamme opastusta oppailta ja enkeleiltä niihin asioihin, jotka mieltämme askarruttavat. Kanavoinnissa voi saada opastusta omiin erityisiin kysymyksiin.

Kanavointi on viestien välitystä.

Voin kanavoida viestejä hoidettavan sielulta, enkeleiltä ja muilta taivaallisilta auttajilta. 
Viestit tulevat mieleeni kuvina, sanoina ja tunteina jotka puen lauseiksi.

Nämä viestit auttavat hoidettavaa ymmärtämään itseään ja elämäntilannettaan paremmin. Kanavoinnissa hoidettava saa vastauksia ja selvyyttä elämässään oleviin haasteisiin. 
Myös kanavoinnissa välittyy hoitavaa energiaa.

Voin välittää myös viestejä edesmenneiltä läheisiltä, kysy lisää rohkeasti minulta!

 

Hinta:

45€ / kirjallinen

45€ / meedioistunto kasvotusten

♥ Tarot - Tulkinta

Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota.

Tarot-korteissa on kuvattuna koko elämän kirja sekä elämänkaari. Tarot voi olla tie tietoisuuteen siitä kuka ja millainen ihminen itse olemme ja mihin ja millä tavoin meidän kannattaa pyrkiä.

Kyse ei ole ennustamisesta, vaan Tarot-korteilla voi tarkastella esimerkiksi ihmissuhteita, työkuvioita, ajanlaatua ja elämän valintatilanteita, nostaa päivän kortteja tai tehdä Tarot-pöytiä kuukausille. 

Joskus on huojentavaa kuulla kuinka palaset loksahtavat kohdalleen omien ajatusten kanssa. Korttien intuitiivisen tulkinnan avulla saat ymmärrystä ja uutta näkökulmaa ja ehkä "lisäpotkuakin" omiin suunnitelmiin ja yrityksiin!
 
Kortit kertovat meille myös suuntaviitat tulevaisuuteen, paljastavat menneisyyden salat ja neuvovat meitä käsittelemään näitä asioita nykyhetkessä. Kortit opastavat meitä kohtaamaan omat pelkomme ja voittamaan ne, tuomalla alitajuisen viisauden tietoisuuteemme omien sisäisten voimavarojemme ja energiamme avulla.

On tärkeää muistaa, etteivät tarot kortit anna lopullisia vastauksia, ne kertovat vain mahdollisuuksista, lopullinen valinta riippuu aina kysyjästä.

Käytän tulkinnoissa aleister crowleyn kortteja!

Voin tehdä tulkinnan Sinulle joko sähköpostin välityksellä tai kasvotusten hoitohuoneellani.

Tule kokemaan tarot korttien ihana maailma!

 

Hinta:

45€ / 45min.

Yhteystiedot
Johanna Penttinen
Siilinjärvi
Puh. 040 - 706 11 17