♥ Intuitiivinen Energiahoito (Myös kaukohoitona)

Tämä luonnollinen hoitomuoto on voimaannuttavaa, lempeää eheyttävää hoitoa.

Ihmisen oma energiajärjestelmä menee välillä pois tasapainosta ihmisen elämänasenteen, elämäntapojen tai ympäristötekijöiden vaikutuksesta.
Energiahoito harmonisoi ihmistä hyvin kokonaisvaltaisesti ja antaa voimaa kehon luonnolliselle kyvylle parantaa itse itsensä, hoito eheyttää nopeasti myös tunne-elämää, antaa voimaa, elämäniloa ja sopii kaikenikäisille, myös eläimille.
Hoito toimii lähes kaikkiin vaivoihin, sekä täydentäviksi hoidoksi ja voimaa lisääväksi hoidoksi esim. ennen ja jälkeen leikkauksien ja kaikenlaisista sairauksista toipumiseen.
 
Hoidon aikaan voidaan käydä läpi myös menneitä elämiä, eli regressiohoitoa ja chakrojen tasapainoitus, -avaus ja -puhdistus kuuluvat aina hoitoon myös!
 
Toimin hoidon aikana kanavana maailmankaikkeuden parantavalle energialle.
Käytän hoidossa uudenajan elämänenergiaa - 12 chakrajärjestelmää - joka elvyttää kehon omaa sisäistä parannusjärjestelmää.
Hoito mm. lievittää stressiä, kipuja ja ahdistusta. Hoito auttaa myös uni-ongelmiin ja erilaisiin sairauksiin luonnollisesti.

Hoitoon kuuluvat kevyet kosketukset, pehmeä valaistus ja keskustelu tuokio.
Hoidossa käytettävä energia on aina rakkaudellista, voimaannuttavaa ja puhdistavaa!
 
Energiahoidossa teen myös tarvittaessa energeettisen nikamahoidon.
 
 
Hinta:
50€ / 1h
20€ / 15min.

♥ Jumalatar-Kristallihoito

Elääksemme Uudessa Ajassa korkeissa energioissa meidän tulee puhdistautua ja päästää irti kaikista vanhoista negatiivisista asenteista ja uskomuksista liittyen naisena olemiseen. Jumalatar-hoidot avaavat tietoisuuttasi ja auttavat sinua ilmentämään naiseutta.
Kun astut jumalatar-energiaan et ole enää olosuhteiden uhri vaan alat itse luoda elämääsi. Hoito tasapainottaa feminiinistä ja maskuliinista energiaa, seksuaalisuutta ja antaa voimaa.
 
Teen hoidon vahvistaen Sinun omaa sisäistä Jumalatartasi, luoden samalla Sinulle pienen hetken rauhoittua ja hemmotella itseäsi!
Käytän hoidoissa apuna kiviä & kristalleja sekä tuoksuja, jotka valitsen sinun tarpeittesi mukaan intuitiivisesti.
Hoitoon sisältyy kasvo-/päähierontaa, intuitiivistä energiahoitoa rauhallisen musiikin ja tunnelmallisen valaistuksen kera, lopussa jutteluhetki ja kanavoitu viesti lämpimän teekupin äärellä.
 
 
Hinta:
65€ / 90min

Yhteystiedot
Johanna Penttinen
Siilinjärvi
Puh. 040 - 706 11 17